Mesajul lui Petrila după ce i-a ajutat pe “feroviari” în play-off: “Aș vrea să ia titlul CFR Cluj”

Mesajul lui Petrila după ce i-a ajutat pe “feroviari” în play-off: “Aș vrea să ia titlul CFR Cluj”
| Foto: sepsiosk.ro

Mijlocașul împrumutat de formația din Gruia la Sepsi OSK a înscris primul gol al partidei câștigată de covăsneni în fața FCSB-ului, scor 2-1.

Trupa din Sfântu Gheorghe a reușit una dintre surprizele play-off-ului, în fața liderului campionatului. Printre eroii celor de la Sepsi OSK se află și Claudiu Petrila. Tânărul mijlocaș înscris primul gol al partidei și și-a ajutat atât actuala echipă, cât și formația de la care e împrumutat. La finalul partidei, Petrila a recunoscut că și-ar dori ca formația din Gruia să cucerească un nou titlu în Liga 1.

”Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci și ne bucurăm că am câștigat azi. E bine că am reușit să ne revenim după acea înfrângere, am câștigat aici și vrem să fim cât mai sus. Din fericire, în prima repriză i-am dominat la tot.

Din păcate, în a doua repriză am fost mai moi, dar e bine că am câștigat. Nu pot să spun că nu m-am gândit la CFR. M-am gândit și la ei să-i ajut. Eu mi-am făcut treaba aici. Îmi doresc să luăm noi titlul, dar, dacă nu se poate, aș vrea să ia titlul CFR Cluj”, a spus Claudiu Petrila la finalul jocului.

În vârstă de 20 de ani, mijlocașul a evoluat în 26 de partide în Liga 1 în actuala stagiune, reușind să înscrie de 4 ori și să ofere o pasă decisivă.

Comenteaza