Mesajul lui Petrescu înaintea duelului decisiv din Conference League: "Micile detalii vor face diferența"

Mesajul lui Petrescu înaintea duelului decisiv din Conference League: "Micile detalii vor face diferența"
| Foto: ZIUA de Cluj

Antrenorul formației din Gruia a analizat duelul din preliminariile celei de-a treia competiții continentale.

În stilul caracteristic, Dan Petrescu și-a lăudat adversarii înaintea meciului direct și susține că accederea în turul următor va fi decisă de cele mai mici detalii.

"Nu sunt diferențe între noi și ei, nici în Belarus și România. Micile detalii vor face diferența. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocul vor aduce calificarea. Pot fi și prelungiri și penalty-uri, însă eu nu am câștigat niciodată la penalty-uri.

Va fi un meci foarte echilibrat, împotriva unei echipe la fel de bune ca a noastră. Suntem conștienți de importanța meciului, și eu și jucătorii. CFR Cluj are cele mai multe meciuri jucate în acest sezon.

E greu, însă preferăm să jucăm decât să stăm acasă și să ne uităm la alții. Am avertizat jucătorii, Shakhtyor e mai bună în deplasare. Avem nevoie de ajutorul publicului. Cel mai important e să știm să suferim. Vor fi momente când vom fi dominați", a declarat antrenorul campioanei României.

"E un meci foarte important pentru noi. Ne dorim cu toții să trecem mai departe. Va fi foarte greu, s-a văzut și un tur, ei sunt o echipă agresivă. Trebuie să revenim la nivelul nostru dinainte și să oferim mai puține șanse adversarilor.

Mie îmi place tot timpul să joc returul acasă. E important să avem suporterii lângă noi și să ne bucurăm cu toții la final. Contra Chindiei a fost o victorie importantă, victoriile aduc victorii și trebuie să avem acest gând mâine.

Cred că e 50-50, după ce am văzut în meciul tur. Ambele echipe au stat bine în teren, au fost 3-4 ocazii în total. Va fi un meci de luptă pentru care trebuie să fim pregătiți. Vrem să câștigăm în 90 de minute, dar trebuie să fim conștienți că există și alte variante", a spus căpitanul Mario Camora.

Partida dintre CFR Cluj și Shakhtyor Soligorsk e programată joi, de la 20:00. 

Comenteaza