Mesajul lui Lincar înaintea întâlnirii cu Petrolul: "Ne așteaptă un joc complicat. Trebuie să fim mai inspirați în fața porții"

Mesajul lui Lincar înaintea întâlnirii cu Petrolul: "Ne așteaptă un joc complicat. Trebuie să fim mai inspirați în fața porții"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat partida din runda cu numărul patru a sezonului regulat din Superligă.

Cu două puncte obținute în primele trei etape din campionat, "studenții" sunt în căutarea primului succes al sezonului. Victoria este obiectivul impus de Erik Lincar, însă tehnicianul se așteaptă la un duel dificil cu o fostă contracandidată la promovare.

"Ne reîntâlnim cu Petrolul după jocurile de la Liga a 2-a, care au fost foarte echilibrate. Întâlnim o echipă foarte puternică, mai ales pe faza defensivă, o echipă care se apără cu 5 fundași, într-un sistem ultra defensiv, 5-4-1.

E o echipă care cu Sepsi a profitat la maximum de fazele fixe. Ne așteaptă un joc complicat, în care trebuie să găsim soluții și să fim mai inspirați în fața porții. Sincer, după jocul pe care l-am prestat în aceste 3 etape, meritam să avem mult mai multe puncte.

NIciodată nu am fost adeptul spectacolului, dar am fost mulțumit de echipă, care care a avut în fiecare joc 3-4 ocazii mari. Păcat că nu am avut eficiență și nu am fost mai pragmatici", a declarat antrenorul.

Partida dintre FC Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești este programată vineri, 5 august, de la 19:00, pe stadionul din Mediaș.

Comenteaza