Mesajul lui Gabi Tamaș la prezentarea oficială: “Am venit aici cu gândul la promovare. Trebuie să încercăm să facem performanță acum”

Mesajul lui Gabi Tamaș la prezentarea oficială: “Am venit aici cu gândul la promovare. Trebuie să încercăm să facem performanță acum”

Experimentatul fundaș a oferit primele impresii după sosirea la Universitatea Cluj și a vorbit despre obiectivele sale și ale echipei.

“Șepcile roșii” au reușit cea mai importantă mutare a verii pe piața transferurilor din România, după ce au obținut semnătura lui Gabi Tamaș. Internaționalul român s-a alăturat “studenților” și a oferit primele impresii după sesiunile de antrnament sub comanda lui Adrian Falub. Stopperul a devăluit care sunt obiectivele sale personale, dar și cele ale formației clujene.

“Am venit aici cu gândul la promovare. Într-adevăr au fost și oferte din Liga 1, dar am ales “U” pentru că am prieteni aici. Este o echipă cu tradiție, cu suporteri, oameni care cu adevărat iubesc fotbalul, iar eu mi-am propus să îi ajut să ajungă în Liga 1. Am fost unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1, despre Liga a 2-a nici nu mai știu ce să zic. Tot fotbal este și aici, nu există vreo diferență. Sperăm să promovăm și după poate mă voi retrage.  

Suporterii contează foarte mult, însă din cauza pandemiei e păcat că nu pot fi lângă noi. Sper să se remedieze problema și să revină cât mai repede la stadion. Aici este un proiect pe termen lung, mai trebuie făcute câteva transferuri și să încercăm să facem performanță acum. Am semnat cu Universitatea pentru un an de zile.

Jucători tineri sunt peste tot, noi trebuie să formăm o echipă și să fim uniți. Poate vom avea echipe mai bune și vom fi un campionat mai bun decât Liga 1 sezonul viitor.

Se vorbește despre mine de parcă m-am lăsat de vreo doi-trei ani. Eu am jucat la Astra, echipă care a jucat în play-off. Dacă eram retras și mă reapucam acum se putea vorbi despre mine, dar așa nu are sens. Am ajutat Astra să ajungă până pe locul al treilea în Liga 1”, a declarat Gabriel Tamaș la prezentarea oficială.

Comenteaza