Mesajul lui Enache după o nouă înfrângere a “Șepcilor roșii”: “A fost un test care ne-a arătat unde suntem slabi. Aștept întăriri”

Mesajul lui Enache după o nouă înfrângere a “Șepcilor roșii”: “A fost un test care ne-a arătat unde suntem slabi. Aștept întăriri”
| Foto: fcucluj.ro

Antrenorul Universității Cluj a acuzat oboseala și lipsa unor jucători pentru eșecul surprinzător suferit în fața echipei de Liga a 3-a, CSA Steaua, scor 4-1.

După eșecul cu Rapid, una dintre contracandidatele la promovare, “studenții” au suferit o nouă înfrângere la mai puțin de 24 de ore distanță. De data aceasta adversarul a fost unul de Liga a 3-a, Steaua, iar scorul a fost unul drastic, 4-1.

La finalul partidei, Costel Enache a identificat oboseala ca fiind principalul motiv pentru care elevii săi nu au performat. În plus, absențele unor jucători precum Tamaș sau Gavra au contat în economia jocului, susține antrenorul. Enache a dezvăluit și că în zilele următoare urmează să sosească întăriri pentru sezonul de primăvară.

“S-a văzut oboseala după cantonament și după jocul de ieri. Am greșit destul de mult. Au fost greșeli individuale clare și s-a văzut că nu avem prospețime. O primă repriză destul de ok din punctul meu de vedere, cu atitudine, ținând cont de contextul de joc. Un adversar bun, mult peste nivelul ligii a III-a. A fost un test care ne-a arătat unde suntem slabi și ce avem de corectat.

Ne-au lipsit Gabi Tamaș, Dan Berci și Cristi Gavra. Sunt trei jucători importanți și nu ne-am putut baza pei ei astăzi. Sperăm să trecem peste această perioadă de indisponibilitate. Aștept întăriri în următoarele zile. Luni va ajunge la antrenamente un jucător nou. Am garanția că vom semna cu el. Vedem, sperăm să se concretizeze”, a declarat antrenorul pentru fcucluj.ro.

“Șepcile roșii” vor reveni sâmbătă la Cluj și urmează să dispute un nou meci amical, miercuri, 3 februarie. Prima partidă oficială a anului va fi cu UTA, în optimile Cupei României. Jocul e programat în 10 februarie.

Comenteaza