Video Mesajul lui Edi Iordănescu înaintea debutului în 2021: “Ne trebuie punctele și trebuie să găsim mijloacele necesare pentru a le obține”

Mesajul lui Edi Iordănescu înaintea debutului în 2021: “Ne trebuie punctele și trebuie să găsim mijloacele necesare pentru a le obține”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit despre valoarea adversarului cu care se vor duela elevii săi înaintea partidei cu Academica Clinceni, prima a anului pentru “feroviari”.

CFR Cluj se pregătește de primul meci oficial din 2021, iar adversarul formației din Gruia va fi chiar revelația sezonului, Academica Clinceni. Trupa ilfoveană a impresionat în actuala stagiune și ocupă locul al cincilea în clasament. Înaintea jocului, Edi Iordănescu a evidențiat punctele forte ale oponenților.

“E o situație fără precedent. Niciodată nu am avut pauza în acest format. A fost un an greu pentru sportivi. Întreruperea din iarnă nu a fost nici suficient de scurtă, nici suficient de lungă.

A fost greu și pentru că nu am avut condiții, chiar dacă clubul și conducerea au făcut eforturi majore. Ne așteptăm să producem un joc consistent care să ne aducă trei puncte. Ne trebuie punctele și trebuie să găsim mijlocele necesare pentru a le obține.  

Academica Clinceni este revelația sezonului. Au avut un parcurs fantastic, e o echipă organizată, disciplinată, o echipă cu spirit și atitudine, care a produs rezultate foarte bune. Nu au mai pierdut de opt jocuri, au avut și o serie cu patru victorii consecutive împotriva unor adversari de calibru.

E echipa cu cea mai bună a trei apărare din competiție. Dar noi avem un obiectiv clar, trebuie să ne găsim ritmul, să luăm deciziile corecte și să câștigăm cele trei puncte extrem de necesare pentru a continua să recueprăm distanța față de contracandidate”, a declarat antrenorul.

Iordănescu Jr. a vorbit și despre strategia de transferuri a campioanei. “Deocamdată nu a venit nimeni. Mi-aș dori unul sau doi jucători. Probabil un jucător de profil ofensiv ar fi ceea ce ne trebuie cel mai tare, un mijlocaș de creație care să de un impuls forței ofensive. Măcar atât ne-ar trebui. Mi-aș dori să se resolve cât mai repede. Probabil că în următoarea săptămână vom știi cine va pleca”, a explicat tehnicianul.

Partida dintre CFR Cluj și Academica Clinceni se va disputa joi, de la 20:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza