Mesajul lui Bogdan Lobonț pentru suporterii care cheamă lumea la stadion: “Fanii Universității Cluj sunt speciali”

Mesajul lui Bogdan Lobonț pentru suporterii care cheamă lumea la stadion: “Fanii Universității Cluj sunt speciali”
| Foto: Arhiva

Antrenorul, dar și jucătorii formației clujene i-au lăudat pe cei care au suținut echipa de la începutul parcursului ei și speră ca fanii să vină în număr cât mai mare pe Cluj Arena, duminică.

Fotbaliștii și tehnicianul Universității Cluj au fost impresionați de modul în care fanii s-au mobilizat înaintea primului meci de la baraj. Suporterii echipei clujene au amplasat în oraș mai multe afișe, care îndeamnă lumea să vină la stadion duminică pentru a-i susține de Goga&Co. în încercarea de a ajunge din nou în Liga 1.

Bogdan Lobonț a ținut să-i laude pe suporteri pentru tot ceea ce au făcut pentru echipă. “Fanii noștri sunt implicați de mult timp, nu doar în ultima săptămână. Ei au fost implicați și când echipa a avut probleme, au fost implicați și când au făcut acel miting, au fost implicați și când echipa juca la Alba Iulia sau Mediaș, așa că fanii Universității Cluj sunt speciali. Ei au susținut echipa tot timpul, îmi aduc aminte meciul cu Snagov, când au fost alături de echipă și i-am simțit alături de noi. Le mulțumim că sunt alături de noi și ne susțin în momentele difcile”, a spus tehnicianul.

Abrudan a transmis același mesaj ca și antrenorul său. “Se știe că suporterii noștri ne susțin oriunde am juca, este ceva diferit față de ceea ce se întâmplă la noi în țară. Vreau să le mulțumesc că încearcă și acum să strângă cât mai mulți oameni la stadion”, a declarat fundașul.

“Pentru un fotbalist este cireașa de pe tort să joace cu un stadion plin și fani care cântă tot meciul. Pentru mine e extraordinar”, a completat și căpitanul Goga.

Prima partidă de baraj se va disputa duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, pe terneul Universității Cluj. 

Comenteaza