Mesajul conducerii campioanei după campania de achiziții: "Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit"

Mesajul conducerii campioanei după campania de achiziții: "Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a dat de înțeles că "feroviarii" au realizat toate transferurile pe care le-au dorit.

CFR Cluj a încercat să se întărească pentru noul sezon, în care își propune din nou să ajungă în grupele unei competiții europene. Oficialii campioanei i-au îndeplinit toate dorințele lui Dan Petrescu, iar președintele clubului, Cristi Balaj, a dat de înțeles că "feroviarii" au încheiat campania de achiziții.

"Așa cum vă spuneam și în trecut, noi am pregătit această campanie de transferuri cu mult timp înainte. S-a lucrat constant. Am avut soluții imediat cum s-a terminat campionatul, am început imediat negocierile.

În proporție de cel puțin 80% avem lotul finalizat. Am folosit acest procent de 80% pentru că nu știm în ce măsură se vor finaliza și vânzări de jucători.

Avem oferte importante pentru anumiți jucători din echipă. Dacă vor exista vânzări de jucători, atunci vom transfera alți jucători.

În mare parte, Dan Petrescu ar trebui să fie mulțumit. Sunt jucători pe care el i-a solicitat. A existat o listă destul de lungă, iar noi am avut șansa să transferăm opțiunile 1 și 2.

La fundași s-a restrâns lista de jucători la șase variante, după ce colegii de la scouting au monitorizat toți jucătorii propuși. Denis Kolinger a fost varianta numărul 1", a spus Balaj pentru Playsport.

Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger și Jefte Betancor sunt jucătorii transferați de CFR Cluj în actuala perioadă de mercato.

Comenteaza