Meciul Universitatea Craiova – „U” Cluj se va juca pe „Ion Oblemenco”

Meciul Universitatea Craiova – „U” Cluj se va juca pe „Ion Oblemenco”
Universitatea Craiova va evolua din etapa a 4-a a Ligii I la fotbal pe stadionul de tradiţie „Ion Oblemenco” din municipiul doljean, după ce în returul campionatului trecut şi în primul meci de acasă din actuala ediţie a Ligii I, oltenii au jucat la Drobeta – Turnu Severin. Universitatea Cluj va juca astfel cu Creiova, în 2 octombrie, pe "Ion Oblemenco". 
"Universitatea va juca în următoarea etapă de pe teren propriu, de la ora 22.00, pe stadionul Ion Oblemenco, cu FC Timişoara. Le-a venit în sfârşit mintea la cap edililor de la Craiova şi au ajuns la un acord cu oficialii Universităţii. Normal că e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia să joace în altă parte decât la Craiova”, a declarat astăzi pentru agenţia de ştiri Mediafax, Dumitru Dragomir.

Universitatea Craiova a evoluat la Drobeta-Turnu Severin în returul ediţiei de campionat 2009-2010 dar şi în prima etapă, cu CFR Cluj, după ce Primăria craioveană a somat conducerea clubului să părăsească stadionul de la data de 31 ianuarie, după expirarea contractului de concesiune.

Craiovenii vor reveni pe „Ion Oblemenco” din etapa a 4-a.

După ce CFR-ul s-a deplasat pentru meciul cu oltenii la Drobeta Turnu-Severin, Universitatea Cluj va da piept cu echipa alb-albastră pe arena din Craiova, în 2 octombrie, în cadrul etapei a doua.

De precizat că meciul din Bănie va fi precedat, de derby-ul local „U” – CFR, care se va disputa în etapa a IX-a.

Comenteaza