Meciul de retragere a lui Horia Tecău se anunță a fi un adevărat spectacol. Un fost partener de dublu, invitat special la eveniment

Meciul de retragere a lui Horia Tecău se anunță a fi un adevărat spectacol. Un fost partener de dublu, invitat special la eveniment
| Foto: Sports Festival

Sports Festival 2022 propune un nou demonstrativ de excepție, de la care invitații de marcă, printre care și Simona Halep, nu vor lipsi.

Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu și dublu mixt, își va sărbători cariera în cadrul meciului oficial de retragere organizat în 10 iunie, la Sports Festival.

Fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt, Andrei Pavel și Simona Halep, vor juca alături de fostul mare tenisman român, pe terenul de tenis care va fi amenajat în BT Arena.

Robert Lindstedt: ”10 iunie va fi o zi specială pentru Cluj, România, pentru că atunci îl vom sărbători pe Horia Tecău, la Sports Festival. Cred că ar trebui să fim cu toții prezenți, pentru că și eu voi participa. Ne vedem acolo!”

Andrei Pavel: ”10 iunie, la Cluj – Horia Tecău, ultimul lui meci, de retragere. Haideți să fim alături de el, la Sports Festival.”

Simona Halep și Horia Tecău: ”Sunteți pregătiți?! Facem echipă și intrăm din nou pe teren! De data asta nu pentru trofee sau medalii, ci pentru noi și pentru voi. În iunie, ne vedem la Sports Festival, la Cluj-Napoca. Vom sărbători împreună pasiunea noastră pentru tenis.”

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au format o echipă timp de peste trei ani, până în 2013, și au jucat împreună aproape 250 de turnee. Cu 23 de titluri la dublu câștigate, Robert Lindstedt s-a retras și el din carieră de curând, la vârsta de 44 de ani. Fanii tenisului vor avea, la Sports Festival, șansa unică de a-l vedea jucând din nou, alături de Horia Tecău.

”Meciul de retragere al lui Horia Tecău va fi un amical cu multe momente savuroase. Vom organiza un adevărat spectacol al tenisului, cu mulți invitați-surpriză și multe provocări.

Nu vă așteptați la un meci de tenis clasic. Vă pregătim o competiție unică prin care vom sărbători pasiunea pentru tenis și vom aduce un tribut lui Horia Tecău, sportivul nostru care a oferit atât de multe tenisului românesc și internațional.

Vrem, la fel ca la meciul demonstrativ al Simonei Halep organizat la ultima ediție Sports Festival, să vedem zâmbete în public și pe teren. Este un eveniment pe care fanii tenisului cu siguranță nu vor vrea să îl rateze”, a spus Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Horia Tecău s-a retras din carieră la finalul anului trecut, la vârsta de 36 de ani, după 38 de titluri câștigate în circuitul profesionist. Palmaresul lui cuprinde trei trofee de Grand Slam la dublu câştigate la Australian Open (2012), Wimbledon (2015) și US Open (2017). Horia Tecău a câştigat, alături de Florin Mergea, și medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

loading...
Comenteaza