Breaking news Ultimul meci pentru Costel Enache la “U” Cluj. “Nu m-a sunat nimeni din conducere”

Ultimul meci pentru Costel Enache la “U” Cluj. “Nu m-a sunat nimeni din conducere”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a catalogat drept jenant jocul împotriva formației din Maramureș și a dezvăluit că nu a fost contactat de oficialii clubului pentru prelungirea contractului.

“Șepcile roșii” au încheiat sezonul cu o nouă dezamăgire. Pentru a doua oară în actualul sezon, “studenții” au fost învinși de Comuna Recea, de această dată chiar pe Cluj Arena. La finalul partidei, antrenorul Costel Enache și-a asumat o parte din rezultat și a vorbit despre plecarea de la “U” Cluj.

“Eu am fost cel care nu a știut să transmită un mesaj către jucători. Erau importante victoria și locul 1. Probabil că nu am știut să ajung la mintea, la sufletul lor și o să fac o recapitulare a modului în care ne-am desfășurat activitatea în această săptămână. Chiar și așa, trebuie să împărțim vina, pentru că oricât mi-aș asuma eu, nu era nevoie de o altă motivație. Fiecare jucător trebuia să facă mult mai mult decât a făcut.

E un moment jenant, însă sper ca acest lucru să mă călească. Mă așteptam să încheiem pe o notă de bucurie și de încredere pentru ceea ce se va întâmpla la anul. Din păcate trebuie să ne pansăm rănile și probabil pentru toți e un moment de reevaluare. A fost un an cu de toate, am avut parte și de momente de încredere, de rezultate bune, dar am avut și fluctuații foarte mari, am pierdut cu echipe accesibile.

Cred că a fost ultimul meci al meu la Universitatea Cluj. Vor mai fi antrenamente, chiar dacă nu avem prea mulți jucători legitimați. Am avut o discuție cu conducerea, acum vreo 10 zile, urma să ne auzim marți, însă nu ne-am mai auzit și a fost un semn pentru mine. Nu m-a sunat nimeni din conducere”, a spus antrenorul, la finalul partidei.

Comenteaza