Meciul cu Dinamo le-a dat încredere. Sabău: ”În 2 ani, ”U” devine un club important în România”

Meciul cu Dinamo le-a dat încredere. Sabău: ”În 2 ani, ”U” devine un club important în România”
Managerul sportiv al Universității Cluj a rămas cu o impresie foarte bună după meciul cu Dinamo, din optimile Cupei României.

"Șepcile roșii" au avut o evoluție spectaculoasă cu Dinamo, fiind foarte aproape de o surpriză. La 1-1, scor cu care s-a intrat în prelungiri, "U" Cluj a avut câteva ocazii clare de a marca. Cea mai importantă a venit în minutul 88, când George Florescu a încercat o execuție din foarfecă.

Mingea a fost, însă, scoasă în corner. La penalty-uri, "alb-negrii" au pierdut cu 1-3, Dinamo mergând în sferturile Cupei. Chiar și așa, evoluția din meciul cu "alb-roșii" l-a mulțumit pe managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău.

"Echipa și staff-ul au lăsat o impresie foarte bună. Am avut un public extraordinar. A venit multă lume, deși era foarte frig. Toți cei cu experiență (Goga, Giurgiu, Abrudan, Albuț, Florescu - n. red.) au fost decisivi. Puteam să ne calificăm. A avut și George acea ocazie mare de tot. Am jucat de la egal la egal.

Dar meciul a fost pregătit într-un sistem, apoi a trebuit schimbat. S-au accidentat jucători (Lemnaru, Onicaș - n. red.). Acum trebuie refăcut moralul jucătorilor, pentru că demult nu au mai avut astfel de partide. Trebuie să câștigăm la Galda, apoi putem spune că am avut un tur reușit (în Liga a III-a - n. red.)", a declarat Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Oficialul "studenților" e convins că ultimele rezultate vor atrage mai mulți sponsori la echipă.

"Normal, da. Dar nu e ușor să găsești pe cineva să se implice. Însă echipa a luat-o de la zero, nu are datorii. E și meritul suporterilor, ei ne-au dat încredere că se poate face ceva aici. Asta ne obligă pe toți să ne implicăm mai mult, să sprijinim clubul.

În B, vom avea nevoie de un lot mai puternic, iar pentru asta ne trebuie și bani. "U" are potențial și trebuie să revină cât mai curând în prima ligă. În 2 ani, devenim un club important în România", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

"U" Cluj este liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, cu 32 puncte. Echipa antrenată de Adrian Falub mai are un singur meci în acest an, cu Industria Galda. Partida este programată sâmbătă, în deplasare.

Comenteaza