Mario Gómez: CFR joacă mai bine în Liga Campionilor decât în campionat, la fel ca noi

Mario Gómez: CFR joacă mai bine în Liga Campionilor decât în campionat, la fel ca noi
Eroul lui Bayern din ultimul meci din Bundesliga, cu Hannover 96, când a reuşit un hatrick, Mario Gómez (foto, stânga) subliniază faptul că nu doar echipa sa, ci şi adevrsara de astăzi, CFR Cluj joacă mai bine în Liga Campionilor decât în campionat.
„Jucăm mult mai bine în Champions League decât în Bundesliga (...) La fel face şi Clujul. Evoluţiile din campionatul din România nu au fost la fel de bune precum cele din Liga Campionilor, chiar dacă au pierdut cu Roma. Puteau să câştige meciul, ştim că sunt o echipă puternică, de calitate”, a punctat Mario Gómez, înainte de meciul de astăzi cu CFR Cluj, potrivit site-ului UEFA.

Fotbalistul a explicat că victoria reuşită de bavarezi cu 2-0 cu Hannover le dă încredere pentru meciul cu CFR Cluj.

„Vrem să câştigăm acest meci. Ultimele zile au fost mult mai plăcute decât săptămânile precedente. Acum trebuie să continui să înscriu. Din păcate nu pot marca trei goluri în fiecare meci”, a precizat atacantul.

Meciul dintre Bayern Munchen şi CFR Cluj face parte din grupa E a Ligii Campionilor la fotbal şi se va juca astăzi de la ora 21.45. Partida va fi tranbsmisă în direct de TVR 1.
Comenteaza