Maratonul Internaţional AROBS vrea să stabilească un record naţional

Maratonul Internaţional AROBS vrea să stabilească un record naţional
Organizatorii Maratonului Internaţional Arobs vor să transforme evenimentul într-un spectacol şi să îndemne clujenii să ajute la stabilirea unui record naţional.

Este vorba de formarea celui mai lung lanţ de susţinători la un maraton, acesta urmând să se întindă pe o distanţă de 10,55 de kilometri, acoperind tot traseul competiţiei.

„Clujul a dat unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din România, iar noi, membrii comunităţii locale, îl putem transforma în cel mai frumos spectacol sportiv din ţară. Aşteptăm cât mai mulţi clujeni la maraton, în speranţă că împreună vom creşte o generaţie de fani ai mişcării, care va ajunge să concureze, peste câţiva ani, cele mai mari evenimente de alergare din lume la capitolul spectacol sportiv şi susţinători", a spus Horaţiu Morar, directorul maratonului. 

De asemenea, organizatorii evenimentului invită companiile clujene, ONG-urile şi iubitorii mişcării să formeze echipe cât mai mari şi să devină, preţ de o zi, cei mai haioşi suporteri ai maratonului. Cei care vor veni costumaţi vor intra în cursa pentru premiul oferit celei mai creative echipe de fani. 

Aflat la a VI-a ediţie, Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca este o competiţie cu un nivel tehnic ridicat, dedicată comunităţii sportive locale şi internaţionale, ce va avea loc în data de 10 aprilie. 

 

Comenteaza