Manea rămâne optimist chiar și după înfrângerea de la Craiova: "Campionatul se joacă în play-off"

Manea rămâne optimist chiar și după înfrângerea de la Craiova: "Campionatul se joacă în play-off"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Chiar dacă a fost deranjat de rezultatul ultimelor două partide ale campioanei, fundașul crede încă în șansele echipei sale la titlu.

CFR Cluj a pierdut două etape la rând cu contracandidatele FCSB și CS U Craiova, însă Cristi Manea rămâne optimist. Internaționalul român se declară dezamăgit de rezultate, dar e convins că lupta care contează cu adevărat va avea loc în play-off.

"Suntem supărați că am pierdut. Campionatul se joacă în play-off, avem experiența asta. Nu este bine că am pierdut două meciuri la rând. Micile detalii au făcut diferența. Și cu FCSB, la fel.

Eu consider că am jucat mingea. Din inerție m-am dus și el a forțat să obțină ceva. Nu avem ce face. Muncim în continuare și mergem la Roma să scoatem ceva bun de acolo.

Și în play-off-ul trecut am trecut prin momente grele. Sperăm ca în meciurile următoare să fim mult mai buni decât până acum. În prima repriză am avut multe ocazii, dacă fructificam măcar una altfel vorbeam despre acest meci.

Ei sunt favoriți, au niște nume extraordinare. Am și jucat cu o parte din ei, cu echipa națională. Sunt jucători de valoare. Nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat. Am ajuns până aici și trebuie sa mergem cat mai departe", a spus fundașul, conform Digisport.

Comenteaza