Foto Mandorlini i-a dus pe CFR-işti la nişte antrenamente... cu sarmale :)

Andrea Mandorlini şi-a dus elevii în weekend şi la un antrenament culinar tradiţional în Poiana Braşov, cu sarmale, mămăligă şi lăutari.  

Stagiul de pregătire al fostei campioane a României, CFR Cluj, se desfăşoară la Brașov, sub comanda noului antrenor Andrea Mandorlini. 

"După câteva zile intense, pline de antrenamente dificile, băieții au petrecut aseară (diminică, 2 iulie - n.red.) timp de calitate, împreună.

Aceștia s-au delectat cu preparatele tradiționale românești și s-au bucurat de muzica populară interpretată de un grup de tineri artiști, într-o seară memorabilă", a transmis CFR Cluj, de la restaurantul Şura Dacilor din Poiana Braşov.

În fotografiile publicate pe pagina de facebook din cantonamentul „low-cost” se remarcă Burcă și Yuri care au dat tonul petrecerii în restaurantul cu specific românesc. 

Marţi, de la ora 17:00, CFR Cluj dispută cel de-al doilea amical al verii, tot cu o echipă din campionatul intern, FC Brașov.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza