Mandorlini, deziluzionat după eșecul de la Sibiu: "A fost un examen important pe care nu l-am trecut"

Mandorlini, deziluzionat după eșecul de la Sibiu: "A fost un examen important pe care nu l-am trecut"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a ratat încă o dată șansa de a urca pe prima poziție a clasamentului Superligii, după ce a pierdut cu Hermannstadt, scor 1-0.

"Feroviarii" ar fi putut profita de parcursul mai slab al rivaei FCSB din ultimele partide, însă elevii lui Andrea Mandorlini au avut o prestație modestă la Sibiu, unde s-au apropiat rar de poarta apărată chiar de jucătorul împrumutat de CFR la Hermannstadt, Cătălin Căbuz.

După fluierul de final, Andrea Mandorlini s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar și de evoluția elevilor săi care au ratat o șansă importantă de a se instala în fotoliul de lider al Superligii.

"Campionatul este lung. Este, cu siguranţă, o mare dezamăgire. Din păcate a fost un examen important pe care nu l-am trecut. Seara asta a fost una importantă şi noi nu am jucat bine.

Sigur, am încercat să schimbăm. Poate în această seară mentalitatea… am vrut, dar am avut puţine şanse. Am avut posesie bună, dar nu am fost incisivi în faţa porţii.

Am avut multă posesie, putem să facem atât de multe lucruri. Nu am fost periculoşi. Era important să nu pierdem, am pierdut un examen important toată lumea, inclusiv eu.

Trebuie să privim înainte. Am făcut prea puţin pentru a câştiga acest meci. Încă mai sunt partide importante de jucat. Ne gândeam cu toţii să fim pe primul loc, era un examen important în care nu trebuia să greşim, dar am făcut-o", a spus tehnicianul, potrivit Orange Sport.

Comenteaza