Manchester merge la Istanbul fără Rooney, Van Persie şi Nani

Manchester merge la Istanbul fără Rooney, Van Persie şi Nani
Managerul lui Manchester United, Alex Ferguson a deplasat un lot fără mai multe dintre vedetele echipei pentru meciul de marţi cu Galatasaray, din cadrul grupei H a Ligii Campionilor la fotbal, din care face parte şi CFR Cluj

Din lotul englezilor fac parte nu mai puţin de şapte jucători care nu au evoluat încă în Liga Campionilor, lipsind în schimb principalele vedete - Rooney (care a lipsit însă şi din ultimul meci din campionat), Van Persie, De Gea, Ferdinand, Nani.

Lotul celor de la Manchester are următoarea componenţă, conform site-ul oficial al echipei engleze: Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.

Amintim, Manchester United este deja calificată în primăvara Ligii Campionilor, de pe primul loc, cu maximum de puncte după patru meciuri.

Pentru locul secund în grupă luptă Galatasaray Istanbul, CFR Cluj şi Braga, ultimele două urmând să se întâlnească tot marţi, de la ora 21.45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu" din cartierul Gruia.

 

Comenteaza