Măcinat de accidentări, Păcurar nu renunță la visul de a juca în Liga 1 cu "U" Cluj. La cine a apelat pentru a se recupera

Măcinat de accidentări, Păcurar nu renunță la visul de a juca în Liga 1 cu
Măcinat de accidentări de când s-a întors la "U" Cluj, Alex Păcurar își dorește cu orice preț să fie pe teren atunci când echipa va reveni în Liga 1. Pentru a se recupera, veteranul "studenților" a apelat la un medic renumit din București.


">

Mijlocașul de 35 ani a suferit o nouă accidentare pe 11 martie, într-un amical cu Avântul Bârsana, pe care "Șepcile roșii" l-au câștigat cu 5-2, iar acum urmează un tratament recomandat de fostul medic al echipei naționale, Pompiliu Popescu.

"Am făcut iarăși o ruptură fibrilară, va trebui să stau (pe tușă - n. red.) vreo 2-3 săptămâni. Aseară am fost la București, la doctorul Pompiliu Popescu, care mi-a dat un tratament. Sincer, m-am gândit și la retragere, dar simt că pot să mai joc.

Acum sper, după recuperarea pe care o fac, să-mi revin și să nu mai am probleme. Mi-aș dori să fiu și eu implicat în mod direct actunci când echipa va reveni în Liga 1  și când zic asta, mă refer că vreau să fiu pe teren. De aia tot trag de mine", a declarat Alex Păcurar, pentru ZIUA de CLUJ.

Păcurar a prins doar două meciuri în actualul sezon din Liga a IV-a, pe 12 septembrie 2016, cu Tritenii de Jos (12-0), unde a marcat două goluri, respectiv în 8 martie 2017, cu Viitorul Mihai Georgescu (14-1). În restul etapelor, veteranul "studenților" a lipsit din cauza accidentărilor.

Alex Păcurar a revenit la "U" Cluj în septembrie 2016, alături de alți patru jucători crescuți de "alb-negri": Dorin Goga, Gabriel Giurgiu și Octavian Abrudan. Păcurar a mai jucat în Liga 1 cu "Șepcile roșii", între 2010 și 2012, perioadă în care a strâns 48 meciuri și a înscris 5 goluri.

Comenteaza