”M-a enervat chestia aia!” Emil Boc a vorbit despre scandalul de la Oradea, înainte de un nou episod al duelului U-BT – CSM

”M-a enervat chestia aia!” Emil Boc a vorbit despre scandalul de la Oradea, înainte de un nou episod al duelului U-BT – CSM
| Foto: expresmagazin.ro

În ziua în care U-BT se reîntâlnește cu CSM Oradea, la mai puțin de o lună de la gravul incident din Sala Polivalentă din Bihor, primarul Emil Boc a declarat că nu tolerează nicio ieșire din afara fairplay-ului.

Invitat la ZIUA LLIVE, Emil Boc a povestit că nu se aștepta la gravul incident petrecut la ultimul meci dintre CSM Oradea și U-BT Cluj, când baschetbalistul clujenilor, Karel Guzman, eliminat de pe teren, a vrut să intre în Sala Polivalentă din Oradea înarmat cu o rangă.

„M-a enervat chestia aia de la Oradea. Pot să accept să pierzi, asta face parte din logica sportului, însă nu-mi place atitudinea. Eu nu tolerez nici-un fel de ieșire din afara fairplay-ului, indiferent de cine ar fi vorba. Dar lucrurile s-au rezolvat, fiecare a înțeles ce a greșit și mergem pe direcția corectă”, a spus primarul Emil Boc la ZIUA LIVE.

Reamintim că incidentul de la Oradea, care a avut loc pe data de 19 martie 2023, în timpul meciului dintre CSM Oradea și U-BT Cluj, a șocat pe toată lumea. Baschetbalistul celor de la U-BT Cluj, Karel Guzman, a avut o ieșire nervoasă după ce a fost eliminat de pe teren. Aceasta ar fi vrut să intre înapoi în sala în care se disputa meciul înarmat cu o rangă de fier. A fost oprit la timp de un coechipier de-al său, înainte ca lucrurile să degenereze și mai rău.

Meciul dintre U-BT Cluj și CSM Oradea va avea loc în această seară, în BTarena din Cluj-Napoca, la ora 18:00. Primarul Emil Boc a spus că își dorește să ajungă la meciul din această seară, dacă îi va permite programul.

Comenteaza