Lupta pentru promovare. Ce rezultate au obținut contracandidatele Universității Cluj

Lupta pentru promovare. Ce rezultate au obținut contracandidatele Universității Cluj
| Foto: facebook.com/ChindiaTargoviste

Liga a 2-a se apropie de final, iar lupta pentru primele locuri este mai intensă ca niciodată, în special după primele rezultate din runda cu numărul 34.

Deși Universitatea Cluj va juca doar duminică, cu UTA, pe propriul teren, cele patru contracandidate la promovare ș-au disputat astăzi meciurile. Chindia și Petrolul a obținut trei puncte prețioase, după victorii la scor, 6-0 cu CS Balotești pentru dâmbovițeni și 9-1 pentru “Lupii galbeni” în duelul cu Dacia Unirea Brăila. Sportul Snagov a continuat seria rezultatelor negative și a remizat pe terenul Energeticianului, 3-3. Surpriza a venit de la Timișoara, acolo unde liderul Academica Clinceni s-a încurcat în partida cu ASU Poli. Împrumutat de “U” Cluj la formația de pe Bega, Octavian Ursu i-a ajutat pe clujeni, fiind cel care a înscris cele două goluri ale timișorenilor, în partida încheiată 2-2.

În urma rezultatelor înregistrate azi, Chindia s-a apropiat la un singur punct de Academica, în timp ce “Șepcile roșii” ar putea veni la cinci puncte de lider, în cazul unei victorii cu UTA. Petrolul rămâne pe locul al patrulea, cu 68 de puncte, în timp ce Sportul Snagov se menține pe cinci, cu 64 de puncte.

Comenteaza