Camora, liber de contract din vara lui 2024 / Reacţia căpitanului din Gruia când a fost luat la țintă de suporterii ”Șepcilor Roșii”

Camora, liber de contract din vara lui 2024 / Reacţia căpitanului din Gruia când a fost luat la țintă de suporterii ”Șepcilor Roșii”
| Foto: Captură Digi Sport

Mario Camora va fi liber de contract din vara lui 2024. Şefii lui CFR Cluj au pornit în căutarea unui fundaş pentru postul căpitanului. Pentru a găsi un fotbalist cu un caracter ca cel al lui Camora, va curge multă apă pe Someş.

Mario Camora a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2011, iar fundașul portughez, acum la vârsta de 37 de ani, a bifat sute de meciuri în prima ligă din România și a câștigat trofee pe bandă rulantă alături de echipa din Gruia. De asemenea, el este şi primul fotbalist naturalizat care a evoluat în naționala României.

Mario Camora este unul dintre simbolurile celor de la CFR Cluj, dar fundașul a ajuns la vârsta de 37 de ani și are un contract care expiră în vara lui 2024, fapt ce i-a determinat pe șefii clubului să îi caute un înlocuitor. Totuşi, surse din interiorul formației "feroviare" susțin că jucătorul naturalizat român nu ar fi convins pe deplin că vrea să renunțe la cariera de fotbalist, a transmis prosport.ro

Patronul Varga și restul oficialilor l-ar vrea în club, într-o funcție administrativă, pe când fundașul ia în calcul, mai degrabă, continuarea pe linie sportivă. Nu este exclusă total chiar o prelungire a acordului cu CFR Cluj, dar cu un statut nou, acela în care postul de titular nu îi va mai fi garantat.

Camora este nu doar un simbol al CFR-ului, ci şi un fotbalist cu un caracter deosebit. Spre exemplu, în derby-ul clujului căpitanul a fost luat la ţintă de galeria lui "U" Cluj la propriu. În minutul 59, Mario Camora a mers la colțul terenului să execute un corner, dar suporterii ”Șepcilor Roșii” aflați în acel sector au început să arunce cu obiecte din tribune spre Camora: o  fumigenă a fost aruncată în teren, beţe, pahare de plastic cu băuturi răcoritoare. 

Camora nu le-a răspuns ultrașilor la provocări și s-a îndepărtat de colțul terenului. Camora nici măcar nu s-a uitat spre fanii Universității Cluj și nu a încercat nici măcar să se lamenteze în fața centralului Marian Barbu, aşa cum se observă în filmarea de pe digisport.ro.

Comenteaza