Lui Cadu i s-a dus buhul în Anglia

Lui Cadu i s-a dus buhul în Anglia
Cunoscutul cotidian britanic „The Guardian" a scris despre suspendarea de nouă etape pe care Ricardo Cadu, căpitanul echipei CFR Cluj, a primit-o după ce i-a scos cinci dinți lui Milanov.

În partida FC Vaslui - CFR Cluj 0-0, Ricardo Cadu, fundașul portughez al „feroviarilor", l-a lovit cu piciorul în plină figură pe bulgarul Milanov, căruia i-a scos cinci dinți. În urma gestului său, căpitanul echipei din Gruia a fost suspendat nouă etape de Comisia de Disciplină a LPF și a primit o amendă de 18.000 de lei, arată evz.ro.

Intervenția dură a lui Cadu asupra lui Milanov a fost comentată și de cunoscutul ziar englez „The Guardian". „Căpitanul echipei CFR Cluj a primit nouă etape de suspendare ca urmare a comportamentului violent avut la ultimul meci pe care l-a disputat în campionat. Fundașul CFR-ului nu și-a potrivit bine pașii și a ajuns târziu la un duel cu Milanov, care avea prim-planul. Lovit cu piciorul în gură, fundașul bulgar de la FC Vaslui și-a pierdut cinci dinți", a scris „The Guardian".

Etichete
Comenteaza