Omrani, absent la meciul lui CFR Cluj cu FCSB din Supercupă

Omrani, absent la meciul lui CFR Cluj cu FCSB din Supercupă
| Foto: Profimedia

Billel Omrani nu se va afla la dispoziția tehnicianului Edi Iordănescu în partida cu FCSB din Supercupă. Meciul CFR Cluj – FCSB, pentru Supercupa României, se joacă astăzi, de la ora 19:00

Se pare că atacantul Clujului a suferit o accidentare în timpul partidei cu Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 0-0. Atacantul a evoluat cu ruptură musculară, fără a fi conștient de asta, iar acum va fi nevoit să ia o pauză de aproximativ o lună, scrie As.ro.

Astfel, Omrani va trebui să stea pe bară o lună pentru a se recupera și va rata și primele partide din play-off-ul Ligii 1. Edi Iordănescu se va putea baza din nou pe Omrani, abia din returul play-off-ului.

Supercupa României în care se vor întâlni campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României în sezonul trecut, FCSB, va avea loc pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Partida se dispută fără spectatori din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. 

Supercupa României, a treia întrecere ca importanță din țară, este o competiție fotbalistică desfășurată anual începând cu 1994 între câștigătoarea campionatului și a Cupei României.

Comenteaza