Lovitură financiară pentru CFR Cluj: Câte MILIOANE de EURO a adus Dan Petrescu în conturile din Gruia după calificarea în primăvara europeană

Lovitură financiară pentru CFR Cluj: Câte MILIOANE de EURO a adus Dan Petrescu în conturile din Gruia după calificarea în primăvara europeană
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/photos

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, își va afla luni adversara, într-o campanie în care a adus deja câteva milioane de euro în conturile clubului din Gruia. 

CFR Cluj i-a învins în seara de joi, 3 noiembrie, pe kosovarii de la Ballkani, scor 1-0, a încheiat grupa G pe locul secund și s-a calificat în play-off-ul Conference League.

Ca antrenor Dan Petrescu a obținut deja a treia calificare în primăvara europeană din cariera sa, a doua cu CFR Cluj, într-o campanie în care „feroviarii” au dat și o lovitură financiară, a transmis gsp.ro

Concret, CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu a obținut deja prin meciurile din Conference League 5.225.000 de euro. Clujenii au primit 2,94 milioane pentru accesul în grupele Conference League, iar cele 10 puncte obținute au adus 1,66 milioane de euro. 

Campioana României mai primește un bonus de 625.000 de euro, pentru clasarea pe locul secund. În caz că va câștiga play-off-ul din februarie, alte 300.000 de euro vor intra în conturi, mai transmite gsp.ro. 

„Feroviarii” își vor afla adversara din faza următoare, luni, de la ora 15:00, iar „dubla” din play-off este programată pe 16 și 23 februarie 2023. 

Comenteaza