Lotul ”U” Cluj, prezentat într-un meci caritabil contra propriilor ultrași GALERIE FOTO

Lotul ”U” Cluj, prezentat într-un meci caritabil contra propriilor ultrași GALERIE FOTO
Universitatea Cluj a jucat un meci în scopuri caritabile, în faţa a 1.500 de persoane, cu selecționata Șepcilor Roșii. Toți banii adunați de pe vânzarea biletelor vor fi donaţi asociaţiei Hans Spalinger.

Înainte de meciul propriu-zis au fost prezentați „studenții” care vor juca pentru echipa alb-negrilor în acest retur al campionatului, dar și tot stafful tehnic care îi pregătește pe jucători.

Una din surprizele serii a fost anunțarea noului căpitan, Robert Veselovsky, portarul studenților. Acesta a fost ultimul chemat pe parchet și a creat euforie printre fani.

În tur, banderola de căpitan a trecut prima dată pe la Dan Bucșa, iar apoi i-a fost cedată lui Valentin Lemnaru, la revenirea pe gazon după o accidentare.

Deși nu mai este căpitan, Lemnaru rămâne unul din preferații suporterilor. Acesta le-a oferit fanilor un mic spectacol în ultimele două sferturi, când a luat mănușile de portar și a apărat poarta coechipierilor săi.

Atacantul studenților a reușit să impresioneze cu câteva parade. La rândul său, antrenorul echipei, George Ogăraru, a demonstrat elevilor săi că nu a uitat cum se joacă mingea, trecând de partea suporterilor „Șepcile roșii".

Demonstrațiile din Sala Polivalentă au fost doar incălzirea; duminică începe returul și pentru clujeni. Universitatea va întâlni pe teren propriu pe ASA Târgu-Mureș.

Laura MUREŞAN

Comenteaza