Licenţiat în relaţii internaţionale, se întoarce la echipa de rugby de la "U"

Licenţiat în relaţii internaţionale, se întoarce la echipa de rugby de la
Secţia de rugby a clubului sportiv Universitatea anunţă în această seară că a transferat un jucător de linia a III-a, Nicolae Barbu, de la Dinamo Bucureşti. Jucătorul nu este pentru prima dată la Cluj, el a mai evoluat aici în 2010.

Nicolae Barbu este titular în echipa naţională de rugby în 7 şi a fost declarat cel mai bun jucător din România, în anul competiţional 2012. Are 26 de ani şi joacă rugby de la vârsta de 11 ani. În ţară a fost legitimat la Steaua, "U" Cluj şi Dinamo, iar în străinătate a jucat la cluburi din Franţa şi Spania. Este licenţiat al Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii Spiru Haret.


"Revenirea la Cluj este ca un déjà vu. Am luat această decizie având încredere în stafful tehnic şi în noul proiect care se conturează aici" a declarat sportivul la semnarea contractului.

Nicolae Barbu va intra pe teren în meciul de pregătire de miercuri, 13 martie 2013, pe care echipa universitară îl va disputa începând cu ora 12, pe terenul din Parcul Iuliu Haţieganu, în compania echipei din Timişoara, campioana României.

 

Comenteaza