News alert Liber la Derby. Cât costă biletele la meciul dintre CFR și Universitatea

Liber la Derby. Cât costă biletele la meciul dintre CFR și Universitatea
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tichetele pentru jocul dintre "feroviari" și "studenți", programat în 13 martie, sunt disponibile în mediul online.

Biletele pentru Derby-ul Clujului au fost puse în vânzare, după ce în cursul dimineții abonații campioanei și suporterii "Șepcilor roșii" au avut prioritate. 

Tichetele pentru Bussines Lounge, VIP A, zona galeriei CFR și restul peluzei au fost deja epuizate. Prețurile biletelor rămase, la Tribuna 1 și Tribuna 2, dar și la zona VIP B variază între 35 și 120 de lei și sunt disponibile AICI!

În plus, clubul din Gruia a făcut apel la calm și a anunțat că pentru jocul din Superligă va fi mobilizat un număr important de forțe de ordine.

"Clubul nostru, firma de pază, Jandarmeria și Poliția s-au mobilizat suplimentar pentru jocul de luni pentru a menține ordinea și siguranța în rândul spectatorilor, atât în interiorul, cât și în exteriorul stadionului.

Indiferent de rivalitatea sportivă dintre cele două cluburi, descurajăm și suntem complet împotriva oricăror acte de violență între suporteri. Facem apel la calm și la un comportament civilizat, pentru a ne bucura de derby-ul pe care acest oraș îl merită.

Menționăm că, în ciuda tuturor informațiilor contradictorii apărute în mediul online, dorim să punctăm încă o dată faptul că, în urma înțelegerii dintre cele două cluburi, de la întâlnirea de ieri, s-a decis ca suporterii Universității Cluj să aibă posibilitatea de a-și achiziționa bilete, în mod organizat, doar în zonele pe care le-am anunțat ieri, în speță sectorul 28, în Peluza 1, și sectoarele 37, 46, 38 și 47, în Tribuna 2.

Accesul acestora se va face pe o cale separată față de cea pe care o vor folosi suporterii noștri. În plus, între această zonă și restul stadionului va exista o zonă-tampon, pentru a evita posibilele incidente nedorite", a transmis CFR Cluj.

Comenteaza