Leo Messi va face echipă cu David Beckham. Trece oceanul, la Inter Miami şi renunţă la Barcelona

Leo Messi va face echipă cu David Beckham. Trece oceanul, la Inter Miami şi renunţă la Barcelona
| Foto: Profimedia Images

Deși s-a scris că Lionel Messi (35 de ani) ar fi decis la începutul săptămânii că va semna cu Barcelona, superstarul argentinian s-a răzgândit şi va juca la Inter Miami, gruparea al cărei coproprietar este David Beckham. 

Messi nu a avut încredere în capacitatea Barcelonei de a elibera în continuare un procent suficient de mare din masa salarială, astfel că și-a dat acordul să semneze cu Inter Miami, a transmis digisport.ro.  

Potrivit presei britanice, echipa patronată de David Beckham și-a unit în ultimele ore forțele cu MLS (n.r. campionatul Statelor Unite ale Americii) și i-a făcut lui Messi o propunere greu de refuzat. 

Pe lângă contractul propriu-zis, americanii s-au arătat dispuși să îi cedeze lui Messi un procent din suma oferită anual de sponsorii principali ai campionatului, Apple și Adidas, două dintre cele mai mari branduri de pe glob. Acest lucru i-ar aduce, combinat cu salariul, un venit anual de aproximativ 500 de milioane de euro. 

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa. Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea", a declarat superstarul Messi, potrivit Mundo Deportivo

Comenteaza