Laude pentru Toni, săgeți către Edi. Ce a spus Mureșan, după primul succes al CFR-ului

Laude pentru Toni, săgeți către Edi. Ce a spus Mureșan, după primul succes al CFR-ului
Iuliu Mureșan

CFR Cluj a obținut aseară prima victorie din acest campionat, 2-1 cu Concordia Chiajna.

Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, exultă. Acesta l-a lăudat pe noul tehnician Antonio Conceicao și a trimis săgeți către fostul antrenor Edward Iordănescu.

"Toni Conceicao a schimbat jocul echipei, se vede clar că jocul e mai ofensiv, avem o construcție, avem un stil mai ofensiv, avem o idee de joc. A făcut niște schimbări la echipă. Mi-a plăcut și Mailat, i-a lipsit doar golul. Ioniță mi-a plăcut", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Mureșan a continuat cu laudele la adresa lui Conceicao: "A fost foarte greu la primul meci oficial să vii să faci schimbări. A fost un 11 consacrat cu care au jucat  Dan Petrescu și Edi. Era foarte greu să schimbe. S-a văzut că avem lot, e foarte bine că am văzut asta. Avem niște probleme la finalizare. Păcat că am luat gol la singura greșeală în defensivă".

Edward Iordănescu a antrenat CFR Cluj în doar trei partide și le-a adus un trofeu ardelenilor. Iordănescu jr. a câștigat Supercupa României, 1-0 cu Universitatea Craiova, apoi în prima etapă din campionat a remizat cu FC Botoșani, 1-1, iar în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor a pierdut pe teren propriu cu Malmo, scor 0-1.

Comenteaza