Konoplyanka a avut oferte mai bune decât cea a CFR-ului. Cum l-au convins șefii din Gruia

Konoplyanka a avut oferte mai bune decât cea a CFR-ului. Cum l-au convins șefii din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul ucrainean reprezintă cea mai importantă mutare reușită de "feroviari" în perioada de mercato.

CFR Cluj a dat o adevărată lovitură de imagine, însă și-a asigurat și serviciile unui fotbalist care încă poate face diferența prin aducerea lui Yevhen Konoplyanka. Cu toate acestea, ucraineanul putea ajunge în Kazahstan, de unde avea o ofertă mai bună decât cea a clujenilor.

Potrivit spotmedia, mijlocașul în vârstă de 32 de ani ar fi putut încasa 400.000 de euro pe an de la Ordabasy, însă a ales să se alăture "feroviarilor" pe un salariu de două ori mic. Principalul motiv din spatele deciziei sale ar fi fost apropierea de casă, dar a contat și dorința de a rămâne în fotbalul european. 

Prezentat oficial la finalul lunii iunie, Yevhen Konoplyanka a strâns doar 15 minute pentru CFR Cluj în returul cu Adana Demirspor din preliminariile UEFA Conference League, însă cu siguranță va deveni o prezență constantă în primul 11.

De-a lungul carierei, ucraineanul a evoluat pentru Dnipro, Sevilla, Schalke 04, Șahtior Donețk și Cracovia. Alături de formația din La Liga a cucerit trofeul Europa League în stagiunea 2015-2016.

Comenteaza