Kluivert laudă CFR-ul, dar așteaptă o victorie: "Echipa e bine organizată, important e să le găsim slăbiciunile"

Kluivert laudă CFR-ul, dar așteaptă o victorie: "Echipa e bine organizată, important e să le găsim slăbiciunile"
| Foto: ZIUA de Cluj

Antrenorul celor de la Adana Demirspor speră la evoluții bune din partea elevilor săi împotriva formației din Gruia.

Trecut de-a lungul carierei pe la Ajax, AC Milan și Barcelona, Patrick Kluivert nu a avut o carieră la fel de strălucitoare ca tehnician, însă mentalitatea sa de învingător a fost evidentă încă de când a ajuns la Cluj.

Fostul atacant a fost instalat înaintea noului sezon la Adana Demirspor și își dorește ca munca sa să aibă un impact imediat, iar echipa turcă să treacă de CFR Cluj.

"Îl știu pe Rangelo Janga foarte bine, un jucător de top, foarte bun în fața porții. Dar nu e doar el, CFR e o echipă foarte bună. E o experiență nouă pentru mine, iar să antrenezi în Europa e tot timpul frumos.

Sunt încântat, vom avea două jocuri și încercăm să avem rezultate bune în ambele. Luăm fiecare meci în parte și sperăm să avem evoluții bune. Am văzut că echipa e bine organizată, cel mai important e să le găsim slăbiciunile", a spus Kluivert înaintea partidei.

Jocul dintre CFR Cluj și Adana Demirspor din turul al doilea preliminar din UEFA Conference League se va disputa joi, de la 20:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza