Kickboxer clujean, învingător în meciul de debut în gala Superkombat World Grand Prix

Kickboxer clujean, învingător în meciul de debut în gala Superkombat World Grand Prix
Un sportiv clujean aflat la debutul în Superkombat Fighting Championship, şi-a învins sâmbătă seara adversarul din gala internaţională de kickbox de la Constanţa.

Clujeanul Dorin Stan, sportiv legitimat la centrul de arte marţiale Tengu, a câştigat la puncte meciul disputat sâmbătă seara împotriva luptătorului constănţean Alin Mincu, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix. Încă de la începutul meciului, sportivul a reuşit să îşi adapteze rapid tehnica şi să aplice strategia stabilită de antrenor, necesară pentru lupta cu un adversar mult mai înalt (+15 cm), cu un stil de luptă incomod.

"Din repriza a doua, Stan a început să-şi domine şi preseze continuu oponentul, punctându-l din toate direcţiile, prin combinaţii complexe braţ-picior, menţinând o frecvenţă superioară a
loviturilor până la sfârşitul meciului. În repriza suplimentară, sportivul nostru a crescut şi mai mult turaţia motoarelor, atacând cu combinaţii mai rapide şi mai dure, rănindu-şi adversarul şi punându-l în mare dificultate, spulberând astfel orice dubiu cu privire la câştigătorul luptei"
, au transmis reprezentanţii echipei Tengu.

În vârstă de 26 de ani, cu o greutate de 82 kg şi o înălţime de 180 cm, Stan este un luptător de kickbox/muay thai, fiind un produs al centrului de arte marţiale Tengu. Antrenat de Laczko Levente şi manageriat de Alex Baciu, în palmaresul său sunt incluse nouă meciuri (opt victorii, două knock-out-uri şi o înfrângere) şi un meci disputat în Olanda.

După Răzvan Benche, Stan este al doilea sportiv clujean al centrului de arte marţiale Tengu
Tengu prezent într-o gală Superkombat, brand de top la nivel mondial în promovarea kickboxului. Toate aceste participări au fost de succes, sportivii fiind neînvinşi până în prezent.

Comenteaza