Karel Guzman și Mareks Mejeris, convocați la echipele naționale

Karel Guzman și Mareks Mejeris, convocați la echipele naționale
| Foto: u-bt.basketball

Pe lângă jucătorii români convocați de Mihai Silvășan, alți doi baschetbaliști de la U-BT se vor alătura selecționatelor țărilor lor.

"Fereastra din luna februarie va aduce meciuri și pentru câțiva dintre jucătorii străini de la U-Banca Transilvania. Pe adresa clubului nostru au venit convocări pentru Mareks Mejeris și Karel Guzman.

Mareks Mejeris se va regăsi în lotul lărgit al Letoniei pentru confruntările din preliminariile FIBA EuroBasket 2025. Balticii sunt repartizați în Grupa C, alături de Spania, Slovacia și Belgia.

Drept urmare, Letonia va înfrunta pe 22 februarie, la Zaragoza, reprezentativa Spaniei. Apoi, selecționata de la Riga va juca acasă, pe 25 februarie, cu Slovacia.

Reunirea Letoniei este programată pe 19 februarie, sub comanda lui Luca Banchi. Ulterior va fi stabilit și lotul final pentru cele două partide.

În schimb, Karel Guzman ia parte la calificările pentru FIBA AmeriCup 2025. Cuba are programate două întâlniri cu naționala Statelor Unite ale Americii, pe 22 și 25 februarie.

Primul joc se va desfășura în Florida, apoi cele două reprezentative se vor înfrunta la Havana", a anunțat campioana României pe site-ul oficial.

Comenteaza