Karel Guzman a dezvăluit secretul formei sale: "Mă simt foarte bine, mă simt ca acasă"

Karel Guzman a dezvăluit secretul formei sale: "Mă simt foarte bine, mă simt ca acasă"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Baschetbalistul cubanez a fost unul dintre cei mai buni oameni de la U-BT în primele luni ale sezonului.

Aflat la al treilea sezon alături de echipa clujeană, Karel Guzman a devenit unul dintre oamenii importanți pentru ofensiva campioanei României. Cubanezul în vârstă de 27 de ani a vorbit despre partida cu ratiopharm Ulm și a dezvăluit secretul formei sale bune.

"Știm că va fi un meci complicat. Noi muncim, nu ne mai gândim la meciul trecut din EuroCup și vrem să fim concentrați. Vom intra pe teren cu gândul la victorie. Mă simt foarte bine, mă simt ca acasă.

Pentru noi fanii sunt foarte importanți, mai ales în meciurile grele din EuroCup. Muncesc foarte mult și încerc să îmi ajut echipa cum pot. În acest sezon, antenorul mi-a dat mai multe oportunități în atac și m-a ajutat să am mai multă încredere", a explicat Guzman.

Baschetbalistul cubanez este cel mai bun marcator al campioanei României în Liga Națională, cu 14.6 puncte pe meci, la care se adaugă 4.4 recuperări și 1.8 pase decisive pe întâlnire. În EuroCup, Karel Guzman are medii de 12.4 puncte, 4.7 recuperări și 2.1 pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza