Jucătorii Universității Cluj au revenit în țară după cantonametul din Antalya: “Ne-am pregătit bine, am tras tare la antrenamente”

Jucătorii Universității Cluj au revenit în țară după cantonametul din Antalya: “Ne-am pregătit bine, am tras tare la antrenamente”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbaliștii pregătiți de Erik Lincar s-au întors în România după stagiul de pregătire efectuat în Turcia și sunt cu gândul al primul meci oficial al anului.

Jucătorii Universității Cluj s-au întors din cantonamentul din Antalya, unde au disputat trei partide amicale, însă nu au reușit să obțină vreun succes. Totuși, noua achiziție a “studenților”, Ely Fernandes, anunță că fotbaliștii formației clujene s-au pregătit bine și sunt pregătiți pentru următoarea provocare.

“Au fost niște prime zile bune. Avem o echipă bună și jucători de mare calitate. În cantonament ne-am pregătit bine, am tras tare la antrenamente și am avut adversari buni. Suntem pregătiți să menținem ritmul și să abordăm următorul joc.

Am decis să vin aici pentru că am văzut că e un club mare, care vrea să promoveze. Oamenii mi-au spus doar lucruri bune despre condițiile de aici și am venit aici să promovez. Am vorbit cu câțiva oameni care au jucat aici și au lăudat proiectul de aici și suporterii.

Am venit aici să promovez și lucrăm în fiecare zi pentru asta. Vreau pentru început să joc. Îmi doresc să și înscriu, nu știu câte goluri, dar vreau să ajut echipa. Cel mai important este să promovăm”, a declarat Ely Fernandes la revenirea în România.

Pentru elevii lui Erik Lincar urmează două zile libere, iar de duminică vor relua pregătirile pentru a doua parte a campionatului. Primul meci oficial al anului pentru Universitatea Cluj va fi pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna.

Comenteaza