Jucătorii din Liga 1, principalele ținte ale Universității Cluj: "Ultimul cuvânt îl are antrenorul"

Jucătorii din Liga 1, principalele ținte ale Universității Cluj: "Ultimul cuvânt îl are antrenorul"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația clujeană își dorește în continuare fotbaliști adaptați fotbalului din România, însă pentru anumite poziții, "studenții" ar putea fi nevoiți să caute variante din străinătate.

În actuala perioadă de mercato, "U" Cluj s-a întărit doar cu fotbaliști din Liga 1, iar strategia va continua. După ce a explicat care sunt persoanele implicate în campaniei de transferuri, președintele Radu Constantea a dezvăluit și că "Șepcile roșii" s-ar putea orienta spre anumiți fotbaliști din străinătate.

"Pornim de la dorința lui Erik Lincar de a încerca să ne uităm în campionatul intern. Știi la ce să te aștepți de la un jucător, nu mai există perioadă de adaptare.

Am încercat și în iarnă și încercăm și acum să aducem jucători din campionatul intern, care au evoluat la Liga 1 și care se încadrează într-un nivel salarial pe care ni-l putem permite.

Gabi Giurgiu și Erik Lincar sunt la curent cu situația jucătorilor și analizăm împreună cu ei totul. Ultimul cuvânt îl are antrenorul, încă de la început, la Universitatea Cluj nu a fost adus niciun jucător fără acordul antrenorului.

Încercăm să aducem un atacant din campionatul autohton, însă există o mare lipsă de atacanți în România.

Am început să studiem și alte variante, dar fiind în primul an la Liga 1 nu putem spune că avem relații sudate cu anumit filiere care propun jucători. Studiem și încercăm să analizăm foarte bine înainte de a lua o decizie", a spus Radu Constantea în podcastul 100%U.

Comenteaza