Jucătorii CFR-ului țintesc grupele Ligii Campionilor: “Dacă gândești mic, tot mic o să rămâi”

Jucătorii CFR-ului țintesc grupele Ligii Campionilor: “Dacă gândești mic, tot mic o să rămâi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbaliștii campioanei au ca obiectiv calificarea în grupele celei mai importante competiții continentale, chiar dacă încep parcursul în primul tur preliminar.

Formația din Gruia se pregătește intens în Austria, înainte de startul noului sezon. Pe lângă un nou titlu în Liga 1, al cincilea consecutiv, elevii lui Marius Șumudică țintesc și grupele Ligii Campionilor. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Mario Camora, care crede în forțele “feroviarilor”.

”Țin minte că în 2012 am jucat turul al treilea preliminar și apoi play-off. Acum pornim încă din primul tur și nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Deși e greu, noi am demonstrat că suntem capabili să câștigăm, am arătat în Europa League când am avut victorii la Rennes, la Celtic.

Eu și colegii mei ne gândim numai la grupele Champions League, nu ne facem planul pentru Europa League. Dacă tu gândești mic, tot mic o să rămâi”, a spus căpitanul campioanei pentru GSP.

Mario Camora a vorbit și despre relația cu noul tehnician, Marius Șumudică. ”E un antrenor care a avut rezultate bune peste tot pe unde a fost, e deschis în relația cu noi, cu jucătorii. Avem o relație bună acum și sunt convins că așa va fi și în restul sezonului, pentru că eu n-am avut conflicte cu niciun antrenor.

Nu sunt o persoană complicată, conflictuală. Ca să repetăm rezultatele bune din sezonul trecut e obligatoriu să rămânem uniți cu toții: jucători, antrenori, alți oameni din staff să fim în aceeași barcă și s-o conducem într-o singură direcție. Altfel nu ajungem nicăieri”, a dezvăluit internaționalul român.

Comenteaza