Jucătorii CFR-ului, pregătiți pentru un nou derby, după succesul cu FCSB: “Așteptăm să jucăm finala”

Jucătorii CFR-ului, pregătiți pentru un nou derby, după succesul cu FCSB: “Așteptăm să jucăm finala”

Campionii au reușit să se impună pe Național Arena, însă sunt obligați să câștige și la Craiova pentru un nou titlu în Liga 1.

Deși trupa din capital a tratat derby-ul ca și un meci amical, CFR Cluj a avut probleme serioase în ofensivă. “Feroviarii” nu au reușit să construiască faze periculoase și au dus cu greu mingea spre poarta lui Vlad.

Cu toate acestea, elevii lui Dan Petrescu au înscris de două ori în ultimele cinci minute și au rămas în cursa pentru titlu. Pentru clujeni urmează cel mai important meci al sezonului, jocul de la Craiova, care se joacă cu titlul pe masa.

“În prima repriză am avut câteva ocazii. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai ușor. E bine că nu ne-am pierdut cumpătul, am fost calmi, am așteptat să treacă timpul și i-am lovit exact atunci când trebuia.

Poate din afară s-a văzut că a fost un meci ușor, dar vedeți că acești copii aleargă până în ultimul minut. Am fire albe în cap, da, e stres când te bați pentru ceva.

Am avut o săptămână cum nu cred că am avut în viața mea, atâta stres, nu puteam să adorm, ne gândeam la toate, la ce e mai rău pentru familiile noastre, dar e bine că am scăpat și băieții se vor face bine

Am așteptat acest meci, cu Craiova, iar acum așteptăm să jucăm finala. Eu cred că luni va fi care pe care. Dacă sunt mai buni, le vom strânge mâna. Sper să fie fair-play și care e mai bun sâ câștige campionatul.

Trebuie să se câștige campionatul pe teren, așa e normnal. Pentru ce am muncit un an ? Să se câștige la masa verde? Nu, pe teren, așa te simți fotbalist, când ridici acel trofeu, ești mândru că l-ai câștigat pe teren.

Nici Astra, nici Craiova nu au nicio vină, nu se așteptau, nu e vina nimănui. Dar eu cred că e corect să se joace pe teren, nu pe la comisii”, a declarat Ciprian Deac la finalul partidei, potrivit Digisport. 

Comenteaza