Video Jucătorii CFR-ului, pregătiți de duelul cu Borac Banja Luka: “Dacă suntem la fel de uniţi ca până acum, nu cred că vom avea probleme”

Jucătorii CFR-ului, pregătiți de duelul cu Borac Banja Luka: “Dacă suntem la fel de uniţi ca până acum, nu cred că vom avea probleme”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana ultimelor patru ediții din Liga 1 a încheiat cantonamentul din Austria și va reveni la Cluj-Napoca pentru prima întâlnire europeană a sezonului.

CFR Cluj a pus punct stagiului de pregătire de vară cu o remiză, scor 1-1, împotriva maghiarilor de la Ujpest. “Feroviarii” vor reveni la Cluj, unde vor continua antrenamentele înaintea debutul noului sezon. Primul meci pentru elevii lui Șumudică va fi în preliminariile Ligii Campionilor, contra campioanei Bosniei Herzegovina, Borac Banja Luka.

Înaintea debutul oficial în noua stagiune, jucătorii CFR-ului sunt încrezători în propriile șanse și speră la o calificare cât mai facilă în turul următor al celei mai importante competiții continentale.

”Cred că plecăm acasă cu nişte antrenamente foarte bune, jocurile au fost la un nivel ridicat, cu echipe foarte bune. Sper să ne pregătim la fel de bine pentru prima manşă din calificările Champions League. În orice campionat te-ai duce, e greu să câştigi titlul patru ani la rând.

Sunt mândru că reprezint culorile CFR-ului şi sper să ne calificăm în grupele unei competiţii europene şi să luăm titlul din nou. Mister ne-a spus despre Banja Luka, am văzut nişte imagini, ştim cum joacă. Cred că, dacă suntem bine şi la fel de uniţi ca până acum, nu cred că vom avea probleme”, a spus Cristian Manea.

Comenteaza