Jucătorii CFR-ului, laude pentru adversarii de la Gaz Metan: “Au cea mai bună echipă de la revenirea în Liga 1”

Jucătorii CFR-ului, laude pentru adversarii de la Gaz Metan: “Au cea mai bună echipă de la revenirea în Liga 1”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana va primi vizita uneia dintre cele mai dificile echipe din campionat, în ultimul meci pe teren propriu din acest an.

Deși nu a prins multe minute sub comanda lui Dan Petrescu, Adrian Păun este o piesă de bază în formația lui Conceicao. Mijlocașul a adunat 12 prezențe în actuala stagiune și a reușit două goluri, ultimul fiind unul special, împotriva lui Dinamo.

Fotablistul CFR-ului a prefațat partida cu Gaz Metan, echipă pe care o consideră a fi un adversar dificil. “Mă bucur că am reușit să înscriu și să îmi ajut echipa. Trecem printr-o perioadă bună, mă bucur că mi s-a oferit șansa să joc, îi mulțumesc antrenorului că mi-a dat încredere. Degeaba ne bucurăm că s-a încurcat FCSB-ul dacă noi nu câștigăm cele trei puncte. Goluri frumoase dă Ronaldo, din foarfecă, eu am avut și puțin noroc.

Gaz Metan e o nucă tare, o echipă foarte bună. Cred că au cea mai bună echipă de la revenirea în Liga 1 și au și demonstrat-o în acest sezon. Mai avem mult până la titlu, totul se va decide în play-off, când se vor înjumătăți punctele, va urma și meciul direct cu FCSB. Temperatura ne cam dă bătăi de cap. La meciul cu Dinamo terenul a fost înghețat și acasă am avut probleme și cred că toate echipele se confruntă cu asemenea probleme”, a declarat Păun.

Partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș se va disputa sămbătă, 8 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza