Jucătorii campioanei, testați de coronavirus. Rezultatele vin în două zile

Jucătorii campioanei, testați de coronavirus. Rezultatele vin în două zile
| Foto: fanatik.ro

Liga 1 s-ar putea relua în prima jumătate a lunii iunie. Echipele se pregătesc deja de reînceperea antrenamentelor în cadru organizat. Este și cazul campioanei CFR Cluj. De marți, 5 mai, jucătorii au fost chemați la stadion, unde au fost testați pentru coronavirus.

Cei mai mulți dintre jucătorii campioanei au fost verificați, pe rând, la stadion, pentru coronavirus. Miercuri, 6 mai, au fost testați ultimii jucători, dar și membrii staff-ului tehnic. Rezultatele vor veni în decurs de două zile. În perioada următoare, "feroviarii" vor începe la o bază sportivă antrenamentele, pe serii de maximum trei, sub supravegherea preparatorului fizic.

Și stranierii din lotul CFR-ului, care au părăsit România imediat după ce Liga 1 a fost întreruptă, au revenit zilele trecute la Cluj. Totuși, ei sunt nevoiți însă să rămână în izolare la domiciliu timp de două săptămâni. Dintre jucătorii plecați, portarul Giedrius Arlauskis nu s-a mai întors la Cluj.

Acesta e cu bagajele făcute în Lituania, însă pentru noua sa destinație, Arabia Saudită. În locul lui Arlauskis la Cluj va ajunge Cristian Bălgrădean, care a semnat încă din februarie cu echipa campioană. Acesta se va alătura lotului feroviar doar din iunie, după ce îi va expira contractul cu FCSB.

Dan Petrescu, cel care a preluat și atribuțiile de manager general după retragerea lui Marian Copilu, a creionat programul de pregătire al echipei pentru perioada următoare. Intenția “Bursucului” este ca, după 15 mai, întreaga echipă să se cantoneze într-un hotel din Cluj, de unde să se deplaseze în fiecare zi la stadion pentru antrenamente.

Este de văzut însă dacă jucătorii CFR-ului vor accepta să intre în cantonamentul propus de conducere. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit ultimul salariu și nici primele de joc pentru victoriile europene din acest sezon.

În martie, la întreruperea campionatului, CFR Cluj era lider în campionat, cu 4 puncte peste urmăritoarele FCSB și Universitatea Craiova. Dacă fotbalul se reia, gruparea feroviară are șansa să cucerească al treilea titlu consecutiv cu Dan Petrescu antrenor, scrie Fanatik.

Comenteaza