Video Juan Emmanuel Culio, primele declarații după revenirea la CFR: “Sunt fericit că m-am întors acasă”

Juan Emmanuel Culio, primele declarații după revenirea la CFR: “Sunt fericit că m-am întors acasă”

Mijlocașul în vârstă de 38 de ani s-a întors în Gruia pentru o a treia aventură la formația alături de care a câștigat 12 trofee.

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj coincide și cu revenirea unuia dintre jucătorii preferați ai antrenorului, Juan Emmanuel Culio. Argentinianul în vârstă de 38 de ani s-a întors la formația alături de care a cucerit 12 trofee și speră să își îmbunătățească palmaresul.

“Sunt fericit că m-am întors acasă. Pentru mine de când am plecat de aici a fost un an şi jumătate foarte, foarte greu în plan personal. Dar m-am întors acasă.

Eu nu ţin doar cu CFR, eu ţin cu România. Aici am dat totul, aici a apărut Culio fotbalistul. Familia mea a fost mereu fericită aici, iar pentru mine asta înseamnă totul.

Eu vreau să câştig tot timpul, iar la CFR se doreşte mereu campionatul. Vreau să muncesc pentru echipă, pentru club. Aici nu există locul 2, tot timpul trebuie să fii campion.

Spiritul nostru este de învingători. Nouă nu ne place nici măcar egalul, tot timpul vrem să câştigăm. Mie îmi place presiunea. Dacă nu am presiune nu mă simt bine. CFR mi-a dat totul, mi-a dat viaţa de fotbalist”, a spus argentinianul într-un interviu publicat de CFR Cluj.

Comenteaza