Jorge Costa, un animal dezlănţuit VIDEO

Jorge Costa, un animal dezlănţuit VIDEO
Scandal la CFR Cluj. Antrenorul Jorge Costa este acuzat că şi-ar fi bătut soţia după meciul câştigat de echipa sa în faţa Ceahlăului.

Femeia s-ar fi dus la Poliţie pentru a cere ajutor şi a reclama agresiunea, dar apoi s-a răzgândit. Antrenorul nu a vrut să comenteze situaţia, în timp ce preşedintele Iuliu Mureşan spune că tehnicianul se bucură în continuare de sprijinul conducerii.

Potrivit gsp.ro, incidentul ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când antrenorul Jorge Costa şi soţia sa, împreună cu mai mulţi jucători, au mers într-un club să sărbătorească victoria din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Spre dimineaţă, Costa şi-ar fi trimis soţia acasă, pe motiv că a băut prea mult, iar acasa a izbucnit un scandal între cei doi. Potrivit aceloraşi surse, antrenorul şi-ar fi lovit soţia cu pumnii, iar aceasta a cerut ajutor poliţiştilor de la secţia 3. S-a răzgândit însă după ce aceştia au sfătuit-o să meargă la IML pentru a obţine un certificat medico-legal.

Antrenorul Jorge Costa a refuzat astăzi să facă orice comentariu pe această temă.

Reprezentanţii IPJ Cluj spun că la secţia de poliţie nu a fost depusă nici o plângere pe numele lui Jorge Costa. În schimb, preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că cele întâmplate nu au legătură cu viaţa sportivă şi că îl va sprijini în continuare pe tehnician.

 

Comenteaza