Video Jefte a marcat primul gol de la revenirea în Gruia: "A fost un meci dificil. Rezultatul e echitabil"

Jefte a marcat primul gol de la revenirea în Gruia: "A fost un meci dificil. Rezultatul e echitabil"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul spaniol a marcat pentru CFR Cluj în primul meci al dublei contra turcilor de la Adana Demirspor.

Revenit alături de "feroviari" după împrumutul la Pafos, Jefte Betancor a găsit drumul spre gol abia în al treilea meci oficial al sezonului. După ce a ratat un penalty contra celor de la UTA, ibericul a deschis scorul în meciul cu Adana Demirspor, încheiat la egalitate, 1-1.

Reușita a avut un impact pozitiv asupra moralului atacantului de la CFR Cluj, care crede că formația sa poate face un joc bun în Turcia și poate obține calificarea în turul următor al UEFA Conference League.

"A fost un meci dificil pentru ambele echipe, oricare putea să câștige. Cred că rezultatul e echitabil, mă bucur că nu am pierdut, iar joi mergem în Turcia să câștigăm și să ne calificăm.

Dificil este peste tot. Noi ne bucurăm când stadionul e plin, asta ne place până la urmă. Și la noi a fost plin, fanii ne-au susținut tot meciul, au fost mereu alături de noi.

După ultimul meci cu UTA, când nu am avut prea mult noroc, acum sunt mulțumit pentru că muncesc bine și am încredere. Cu ajutorul lui Dumnezeu mergem înainte și vrem să facem meciuri bune", a spus atacantul.

Pentru Jefte Betancor golul înscris în poarta celor de la Adana Demirspor reprezintă a treia reușită europeană în tricoul CFR-ului. În stagiunea precedentă, ibericul a marcat atât în poarta lui Inter d'Escaldes, cât și în poarta bielorușilor de la Soligorsk.

Comenteaza