Jarell Eddie, încântat de transferul la U-BT: "Mă declar impresionat de tot ce se petrece aici"

Jarell Eddie, încântat de transferul la U-BT: "Mă declar impresionat de tot ce se petrece aici"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Noul baschetbalist al campioanei României a oferit primele declarații după sosirea la Cluj-Napoca.

Prezent la reunire alături de noii săi colegi, Jarell Eddie se declară mulțumit de alegerea făcută înaintea sezonului. Americanul s-a alăturat campioanei României și a avut doar cuvinte de laudă despre ce a găsit la U-BT.

"Am ajuns de puțin timp, dar mă declar impresionat de tot ce se petrece aici. Îmi place orașul, îmi plac coechipierii și antrenorii. Cu siguranță acomodarea va fi una ușoară și sunt încântat", a spus baschetbalistul.

De-a lungul carierei, Jarell Eddie a făcut parte din lotul mai mult echipe din NBA, Washington Wizards, Phoenix Suns, Boston Celtics, Chicago Bulls, iar în Europa a jucat pentru SIG Strasbourg, Murcia, Fenerbahce, San Pablo Burgos și Konyaspor.

În sezonul trecut, baschetbalistul în vârstă de 31 de ani a înregistrat medii de 13.9 puncte, 6.6 recuperări, 1.4 pase decisive și un procentaj de 42.9% din spatele semicercului.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza