Janga a marcat din nou și are un mesaj pentru primele clasate: "CFR trebuie să fie pe primul loc"

Janga a marcat din nou și are un mesaj pentru primele clasate: "CFR trebuie să fie pe primul loc"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Atacantul campioanei a punctat pentru prima dată în Superligă, în victoria cu 3-1 în fața celor de la FC U Craiova 1948.

Fotbalistul din Curacao a deschis scorul pentru CFR Cluj dintr-o fază asemănătoare cu cea din care a marcat golul victoriei de la Praga. Janga a venit bine la prima bară, a luat fața fundașului și a marcat. Atacantul a recunoscut că pregătește astfel de faze și a transmis un mesaj și rivalelor din campionat.

"Sunt foarte bucuros că am învins și că am reușit să înscriu. Am jucat bine, am avut multe ocazii, am făcut un mult pressing și am reușit să câștigăm. Antrenăm mult centrările și le spun tuturor că dacă ei trimit mingea în careu eu vin la prima bară și azi mi-a ieșit.

Cred că CFR trebuie să fie pe primul loc. Mai avem două meciuri în plus și cred că vom ține aproape de primele clasate", a declarat Janga la finalul partidei.

Atacanul campioanei nu se teme de Lazio: "Nimic nu e imposibil"

Obișnuit în ultimii ani cu partidele din cupele europene, Rangelo Janga nu are emoții în legătură cu adversarul din primăvara europeană și crede în șansele echipei sale.

"Cred că putem învinge, nimic nu e imposibil. Dacă vom juca bine ca echipă și dacă arătăm calitate nimic nu e imposibil. Nu îmi doream o echipă mai accesibilă.

Așa este mai bine pentru club, Lazio e o echipă mare. Dacă îi învingem pe ei va însemna mai mult. Nu știam că au mai jucat cu Lazio, dar dacă i-am învins data trecută, putem câștiga din nou", a explicat fotbalistul.

În vârstă de 30 de ani, Rangelo Janga a sosit în Gruia la finalul lunii august și a marcat de două ori pentru CFR Cluj, în 11 apariții.

Comenteaza