Jalen Jones, motivat după înfrângerea din primul joc al finalei: "Vom analiza unde am greșit și vom fi gata de meciul II"

Jalen Jones, motivat după înfrângerea din primul joc al finalei: "Vom analiza unde am greșit și vom fi gata de meciul II"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul american a fost cel mai bun marcator al celor de la U-BT Cluj în prima partidă a seriei cu CSM Oradea.

"Studenții" au început cu stângul finala Ligii Naționale, fiind învinși cu 79-73 la Oradea. Eșecul l-a motivat pe Jalen Jones, cel care a reușit 17 puncte și 4 recuperări, iar americanul speră într-o evoluție mai bună în cel de-al doilea meci al seriei.

"A fost un meci cu multe răsturnări de situație. Am ratat multe libere care ne-au costat, iar ei au oferit un joc foarte bun. Trebuie să ne odihnim și să o luăm de la capăt marți.

Individual am avut un meci bun, dar nu contează acest lucru absolut deloc, pentru că am pierdut. Vom analiza capitolele unde am greșit și vom fi gata de meciul II", a spus americanul.

În vârstă de 29 de ani, Jalen Jones înregistrează medii de 10.9 puncte și 4.6 recuperări în actualul sezon al Ligii Naționale.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza