Ivica Zunic și-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaș al campioanei rămâne în România

Ivica Zunic și-a găsit o nouă echipă. Fostul fundaș al campioanei rămâne în România
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul adus de Dan Petrescu și îndepărtat de Edi Iordănescu va continua în eșalonul secund, unde va îmbrăca tot tricoul vișiniu.

Croatul a rezistat doar o lună în Gruia, însă și-a găsit repede un nou angajament după despărțirea de CFR Cluj. Zunic va continua în România, după ce a semnat un contract cu Rapid, în Liga 2. Deși susține că a fost dorit și de echipe din prima ligă, croatul a fost atras de proiectul formației din Giulești.

“Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa; a jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici.

Este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a declarat fundașul, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Zunic a evoluat în două partide pentru CFR Cluj, totalizând 93 de minute în Liga 1 și în Cupa României. De-a lungul carierei, stopperul a mai evoluat pentru Tomislav Tomislavgrad, Simmering, Markst St. Martin, Langenlebarn, Austria Vienna II, Mattersburg II, Stegersbarch, GKS Tychy, Vloyn Lutsk, Orenburg, Cernomoreț Odessa, Atyrau și Qabala.

Comenteaza