Iuliu Mureșan după eliminarea din Champions League: “La meciul tur s-a ratat calificarea”

Iuliu Mureșan după eliminarea din Champions League: “La meciul tur s-a ratat calificarea”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului consideră că a existat o evoluție în jocul echipei față de prima manșă.

După 0-1 în Gruia și 1-1 la Malmo, clujenii au pierdut calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor și o posibilă întâlnire cu campioana Ungariei, Mol Vidi. Acum, pentru “feroviari” urmează duelul din Europa League cu învingătoarea dintre Sutjeska și Alshkert.

Iuliu Mureșan a oferit concluziile unei calificări ratate de campioana României. “E tristeţe, pentru că am avut meciul în mână. I-am dominat în prima repriză, am avut ocazii, a scos portarul lor chiar în ultimele secunde, am văzut-o în poartă. Am început mai slab repriza a doua şi acel jucător de la Rosenborg (n.r. Malmo), care este jucător cu state vechi în Bundesliga şi foarte bun, a prins un şut foarte bun. Nici nu i-a ieşit nimeni în întâmpinare, din păcate, şi am fost egalaţi. Nu se schimba situaţia la 1-1, tot trebuia să dăm gol. Acum nu putem să-i acuzăm de lipsă de voinţă.

Şi Rosenborg... Malmo, scuze, este o echipă bună şi şi-au jucat şansele. Echipa a jucat bine şi i-am felicitat la final. La meciul tur s-a ratat calificarea, corect. Noi am pierdut puţine meciuri acasă... Dar aşa a fost să fie. Acum, ne concentrăm pe meciul din week-end, din campionat şi apoi ne concentrăm pe Europa League, să ne calificăm în grupe.

Băieţii sunt supăraţi, dar echipa a luptat, chiar nu pot să-i acuz de nimic. Mergem mai departe. Oricum, jocul s-a schimbat în bine faţă de tur. Acum am avut atitudine, am fost alt meci, de luptă, faţă de tur, când n-am dat niciun şut pe poartă”, a declarat Mureșan la finalul partidei pentru Telekom Sport.

Conducătorul din Gruia a vorbit și despre eliminarea lui Culio, din ultimele minute ale partidei. “Culio este un jucător cu multă determinare. Nu l-a atins, dar a fost intenţia. Eu ştiu că n-ar fi trebuit să facă aşa, dar asta e. Oricum, el este un jucător foarte important.

Sigur că se mai pune problema să mai aducem jucători, mai avem nevoie pe anumite posturi, să vedem. Am vorbit cu Toni Conceicao, să vedem dacă putem să aducem jucătorul pe care-l vrem noi, ca ţintă”, a încheiat președintele CFR-ului.

Pentru CFR urmează meciul din campionat cu Concordia Chiajna. Partida se va disputa sâmbătă, 4 august, de la ora 21, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza